vandaag zijn we

Bosco Beats

Zin in een swingende start van het weekend? Mis dan niet de Bosco Beats aanstaande vrijdag! Dit muzikale evenement is speciaal georganiseerd voor onze leerlingen van de eerste graad. Kom en geniet van een avond vol muziek, dans en plezier!

Stressfactor

Terugblik op Stressfactor!

Wat een fantastische dag was het vorige week vrijdag op ons schoolterrein tijdens Stressfactor! Ondanks de regen was er een geweldige sfeer en kunnen we met trots terugkijken op een geslaagd evenement waarin teamwork en plezier centraal stonden.

Onze dank gaat uit naar alle leerlingen, leerkrachten en vrijwilligers die keihard hebben gewerkt om dit mogelijk te maken. Jullie inzet en enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat iedereen een onvergetelijke dag heeft gehad!
Van de spetterende optredens tot de leuke activiteiten en het heerlijke eten, het was een dag vol hoogtepunten waar nog lang over nagepraat zal worden.
Bedankt aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan Stressfactor. Een extra merci aan al onze sponsors die dit mee mogelijk gemaakt hebben. Laten we samen blijven streven naar meer van dit soort geweldige momenten op onze school!

Bekijk al het schoolnieuws →