Reddersclub Oostende

Lidmaatschap 2023


Reddersclub Oostende vzw is een sportvereniging die doorheen het jaar diverse activiteiten organiseert. Zowel sport, ontspanning als ons eigen festival 'Mira d'Or' staan op de planning.

Sport



Reddersclub Oostende is een sportclub aangesloten bij de Vlaamse Reddingsfederatie. Doorheen het jaar staan er verschillende trainingen, sportactiviteiten en wedstrijden op het programma. Op die manier krijgen de leden van RCO de kans om in groepsverband aan sport te doen. Elke donderdag is er zwemtraining van 19u30 tot 21u in het Stedelijk zwembad van Oostende (behalve in juli en augustus). Tijdens de zomermaanden ligt de focus op sporten in team en ontspanning.

Jeugdredders


De eerst donderdag van oktober start de opleiding 'Jeugdredder'. De cursus jeugdredder vormt een voorbereiding op de cursus 'Redder aan Zee' of 'Hoger Redder'. Sport en spel worden gecombineerd met het theoretische asspect van redder zijn. De lessen vinden plaats op donderdag om 19u30 in het Stedelijk zwembad van Oostende.

Mira d'Or Festival




In 2023 keert Reddersclub Oostende terug om uw zomer meer glans te geven, Mira d'Or festival. Het terrein van duin en zee wordt omgebouwd tot een groot feestterrein waar gedanst en gefeest kan worden op de muziek van geweldige DJ's.

Bestuur

vzw. Reddersclub Oostende



Clublokaal

Bijgebouw aan de watertoren
Dokter Eduard Moreauxlaan/Victorialaan 40
8400 Oostende

Maatschappelijke zetel

Victorialaan 40
bus RCO
8400 Oostende

Sponsors

Onze club bestaat vooral uit redders. Deze zorgen dat u zorgeloos met het zand tussen de tenen en met zicht op het Oostends zèètje kunt genieten. Met het geld van de sponsoring koopt RCO nieuw materiaal aan dat bedoeld is om redders, redders-in- opleiding, en jeugdredders op te leiden en fit te houden.


Hebt u interesse neem contact op via: penningmeester@reddersclub.be

Partners en sponsors van reddersclub Oostende