Comfort in het hart van Brugge

Deze unieke bed & breakfast biedt een bruisende omgeving van kunst en cultuur en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor wie het romantische Brugge op een rustige en charmante manier wil ontdekken, in alle comfort. In dit historische pand bevinden zich 4  gastenkamers.

Volg ons via Sociale Media

Kamers

4 sfeervolle kamers B, A, C & H vormen samen “Bach” – ongetwijfeld de grootste barokcomponist allertijden – een muzikale knipoog die geheel past bij onze Bed & Breakfast

Boccherini kamer

Een romantische kamer voor twee personen in blauw / vanille tinten aan de achterkant van het huis op de tweede verdieping.

Albinoni kamer

Ruime romantische kamer voor 3 personen in hoofdzakelijk lila en grijze kleuren aan de achterkant van het huis op de tweede verdieping.

Chopin kamer

Ruime sfeervolle kamer voor 3 personen in aubergine / zacht grijze kleuren aan de voorzijde van het huis die uitkijkt over de Brugse daken en torens.

Händel kamer

Een charmante kamer voor 2 personen in aardetinten aan de voorzijde van het huis op de tweede verdieping met zicht over de Brugse daken en torens.

 

KADOBON

Iemand een weekendje Brugge kado doen?
Dat kan met een kadobon voor 2 overnachtingen tijdens het weekend.

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar
dieltiens@bedandbreakfastbruges.be

Brugge, Die Scone

Onze B&B is de ideale uitvalsbasis om rustig te voet de stad bezoeken, fietsen te huren om het Brugse Ommeland te verkennen of culinair te genieten van de vele fijne restaurants in de omgeving.

Bed and Breakfast Amaryllis Dieltiens biedt een bruisende omgeving van kunst en cultuur en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor wie het romantische Brugge op een rustige en charmante manier wil ontdekken, in alle comfort.

Amaryllis en Bart helpen u graag verder om de leukste hotspots, fijne restaurantjes, musea enz…mee te geven.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user amaryllis.dieltiens.

Contact & reservatie

Contacteer ons voor beschikbaarheid en vragen

B&B Amaryllis Dieltiens

Waalsestraat 40
8000 Brugge

dieltiens@bedandbreakfastbruges.be

Volg ons via Sociale Media

Petit Futé