Gratis virusscanner: overzicht van software

Advertenties

Gratis Virusscanner.be biedt een overzicht van de beste gratis virusscanners die er te vinden zijn. Ook vindt u besprekingen van de individuele antivirus software en hebben we enkele artikels over het beveiligen van uw computer.

Hieronder ziet u in het kort wat deze site te bieden heeft.

Gratis antivirus software

· avast! Free Antivirus

De virusscanner van avast! beschermt de PC tegen virussen, spyware en rootkits. Het web-, P2P- en e-mailverkeer wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van schadelijke bestanden.

» Lees verder: Review van avast! Free Antivirus

· Avira AntiVir Personal Edition

Gratis virusscanner van het Duitse bedrijf Avira GmbH. AntiVir biedt bescherming tegen virussen, trojans en wormen. Voor het product is documentatie aanwezig, een aantal FAQ’s en een support forum.

» Lees verder: Review van Avira AntiVir Personal Edition

· AVG Antivirus Free Edition

De antivirus software AVG Antivirus Free biedt bescherming tegen zowel virussen als spyware. Er zijn dagelijks updates van de virusdefinities en de software kan deze automatisch downloaden.

» Lees verder: Review van AVG Antivirus Free Edition

· Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials is een gratis anti-virus en anti-malware programma voor Windows gebruikers. Het programma biedt automatische updates en scoort goed in de test van AV-test.org.

» Lees verder: Review van Microsoft Security Essentials

· PC Tools Antivirus Free Edition

PC Tools Antivirus Free Edition beschermt Windows computers tegen virussen, wormen en trojans. De scanner biedt real-time bescherming en er kan ook een systeemscan uitgevoerd worden.

» Lees verder: Review van PC Tools Antivirus Free Edition

Online Virusscan?

Wilt u direct uw computer laten scannen zonder eerst antivirus software te installeren? Gebruik dan een online virusscanner.

» Zie de pagina: Online Virusscan.