COMPUTER ONDERHOUD & -HERSTELLING

LAPTOPS. TABLETS. SMARTPHONES.

HERSTELLINGEN AAN HUIS OF IN HET ATELIER

COMPUTERS, PRINTERS, NETWERKEN, SCANNERS, ...

BEL VRIJBLIJVEND :

0476/41.61.36

WIE WE ZIJN

PC-100 is een dynamische firma gelegen te Aalst met meer dan 20 jaar ervaring in de professionele IT wereld. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij u een breed gamma aan diensten kunnen aanbieden. Enkele jaren geleden kwamen wij op het idee om een IT dienstverleningsbedrijf op te starten door de steeds stijgende vraag naar computer herstellingen en de gebrekkige service na verkoop bij de zowel regionale als lokale computerverkopers.

U kan immers overal terecht voor de aankoop van een nieuwe computer, maar wat nadien ?

Wij zijn gespecialiseerd in computer herstellingen, zowel hardware als software, en alles wat hiermee gerelateerd is. Randapparatuur, printers, netwerken, beveiliging, virussen, kortom alle zaken waarmee je als particulier in aanraking komt. Heeft u een computer die om de haverklap vastloopt ? Een printer die slechts af en toe een blaadje bedrukt ? Een digitale camera die je niet kan aansluiten of vervelende pop-ups bij het surfen ?

Een computer hoort te doen wat u ervan verlangt en daarom zijn wij er.

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder probleem uniek is, bij ons krijgt u dus geen standaardbehandeling zoals in de meeste zaken. De meerderheid van de bedrijven zal eerst een 'propere' herinstallatie uitvoeren, waardoor u uw belangrijke documenten, emails en foto's nadien nooit meer terug krijgt. Hier maakt PC-100 het verschil. We zoeken een oplossing zodat uw gegevens niet verloren gaan, maar wel uw probleem opgelost wordt.

Ieder computer probleem is immers uniek.

In de huidige media maatschappij is data belangrijk. Echter de beveiliging van die data is misschien nog belangrijker. Doet u regelmatig bankzaken via uw computer ? Heeft u thuis een draadloos netwerk ? Ervaring leert ons dat 80% van de computerproblemen het gevolg zijn van niet of slecht beveiligde toestellen. Onze specialist inzake beveiliging van computers, netwerken en gegevens zorgt ervoor dat uw data en/of netwerk ook écht veilig is. Wij analyseren uw toestellen en netwerkapparatuur en stellen u een beveiligingsrapport voor zodat u weet wat er hoeft te gebeuren. Indien nodig én op vraag van de klant, implementeren wij deze beveiligingsmaatregelen.

Uw data en de beveiliging hiervan is belangrijk.

Als dienstverlend bedrijf, staan wij garant voor een vlotte en correcte behandeling van al uw computerproblemen. Wij zijn er immers in gespecialiseerd. PC-100 is ervan overtuigd dat computer support een voltijdse aangelegenheid is, hierdoor zal u merken dat wij niet tal van nevenactiviteiten organiseren zoals website ontwerp en hosting, dit laten we liever over aan bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.