Gemeubeld appartement huren Mechelen

Aflats-gemeubeld-appartement-huren-in-Antwerpen-Mechelen

Luxe gemeubelde flats in Mechelen

voor de korte en lange termijn.

AFLATS-Actie-mechelen-antwerpen-eetbon

Neem contact met ons op

+ 32 (0) 14 44 88 17 contact@aflats.be

Welkom bij (A)flats! Uw partner voor een Business Flat, Tijdelijke Woning of Thuis weg-van-huis

Gemeubeld appartement huren Mechelen

Aflats is de beste partner die u kan vinden voor hoogkwalitatieve tijdelijke woonsten in België. We bieden duurzaam gebouwde appartementen en studio’s in hoofdzaak bedoeld voor expats en privé gebruikers.

Dus als je op vakantie bent, werkt voor een internationale organisatie of enkel op zoek bent naar een voorlopige woonst bieden we volledig gemeubelde appartementen(één twee of drie slaapkamers) en studio’s.

Aflats voorziet u van huisvesting in Mechelen nabij de oprit van autostrades, in het centrum, nabij treinstations, scholen, …

België is het land bekend om zijn vele bieren, chocolade, gerechten en vriendelijke atmosfeer. Hierdoor is het een aangename plaats om uw tijd te spenderen of uw beroep uit te oefenen. De appartementen van Aflats worden telkens voorzien volgens de wensen van de klant.

Appartement huren? De huur, alle diensten inclusief, gaande van €30,- tot € 53,- per dag. Aflats neemt volledig haar verantwoordelijkheid op voor de bemeubeling en inrichting van de appartementen waardoor je je hierover geen zorgen moet maken. Onze appartementen zijn meteen klaar om in te wonen.

Aflats is het beste service gevende Belgische verhuurbedrijf voor middellange termijn woonoplossingen. Het huren van een gemeubeld appartement is niet alleen goedkoper maar in de meeste gevallen ook comfortabeler dan het verblijf in een Hotel voor een langere periode.

Omdat we meerdere gebouwen en appartementen hebben zijn we in staat om voor elk budget een flat aan te bieden. Samen met Aflats kan u de beste oplossing voor uw verblijf voorzien.

Gemeubeld-appartement-huren-Antwerpen-en-Mechelen