Huislijn kantoormeubelen

De drive van Huislijn is het ontwerpen en produceren van een collectie project & design meubilair welke voorziet in een optimale werkomgeving in branches als office & hospitality.

Doelstelling is dat de mensen zich prettig voelen in hun werkomgeving, beter kunnen communiceren en kunnen ontspannen en daardoor efficiënter kunnen werken.

In samenwerking met onze partners, regionale projectinrichters, architecten, interieurarchitecten en interieurbouwers creëren wij voor de klant deze dynamische en optimale omgeving.

Meer over onsNieuwsbrief voor interieurarchitecten

Feltouch

De collectie van Feltouch biedt Esthetische Akoestische oplossingen door gebruik te maken van unieke en slimme ontwerpen voor alle ruimtes binnenshuis om spraakverstaanbaarheid, welzijn, concentratie en prestatie te verbeteren.

Lees meerPrijslijst

Busypod

De collectie Busypod is uniek in vele opzichten. Naast de vele standaard opties, kan door keuze van universele RAL kleuren een persoonlijke uitvoering ontworpen worden.

Ook heeft bij het ontwerp de montage een belangrijke rol gespeeld. Door een uniek gebruik van eenvoudige koppelsystemen kan de Busypod gemakkelijk en snel gemonteerd worden.

Lees meerBrochure

DeBerenn

De collectie van DeBerenn is een comfortabel antwoord op de vele behoeften van de klant, waarbij gedacht wordt aan comfort, ergonomie, wellness, design en materialen. Het innovatieve design en de uitstekende kwaliteit maken DeBerenn een betrouwbare partner voor een ieder die van plan is een project te meubileren.

Lees meerPrijslijst

Comments are closed.