sterk in
koelen

Een hoogwaardige isothermopbouw.

Kiezen voor een koelopbouw van VéDéCar is resoluut kiezen voor een hoogwaardig en bedrijfszeker product. Wij bouwen op opleggers, vrachtwagens, aanhangwagens en bestelwagens.

VéDéCar koelopbouw isocar westcool aerocool

kwaliteit

Dankzij een team van ervaren medewerkers, een doorgevoerde kwaliteitscontrole en een verfijnde afwerking leveren wij een hoogwaardig product af, geschikt voor alle  geconditioneerde transporten.

Lees hier wat we voor u kunnen betekenen >

isolatie

Naast onze uitmuntende kwaliteit is ook de hoge isolatiewaarde van een VéDéCar één van onze grootste troeven. Recente testen (2021) tonen aan dat VéDéCar een gemiddelde k-waarde behaalt van ongeveer 0,3W/m²K.

Lees meer >

duurzaamheid

De productie van uw VéDéCar gebeurt volledig in ons eigen beheer in België (Merksplas). Dankzij onze hoge kwaliteitseisen en isolatiestandaarden, kan u jarenlang rekenen op uw VéDéCar. Getuige daarvan is een uitgebreid bestand van trouwe klanten die steeds weer beroep op ons doen.

Lees meer over ons >

Aanpak
op maat

Vanaf het voorstel en een technische tekening, tot de aankoop van onderdelen en de eigenlijke opbouw: de jarenlange ervaring staat ervoor garant dat u de opbouw krijgt die u wilt.

Samen met ons team bieden we praktische oplossingen voor onverwachte situaties en dagen we onszelf uit tot continue verbetering. U merkt het vanzelf, met onze mensen overleggen betekent overleggen met iemand die echt weet waar het over gaat.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, we adviseren u graag