Welkom bij SINGER® Benelux!

Op deze speciale Benelux website kunt u o.a. onze producten bekijken, uw machine registreren, leuke naaiprojecten ontdekken in ons atelier,
zich abonneren op onze nieuwsbrief en uw dealer vinden.
U kunt ook gebruik maken van onze handige webshop, neem gerust een kijkje!

NIEUW! Heavy Duty™ | Black

Special black edition! Een zwaar metalen frame en krachtige motor maken van deze machine een echt werkpaard. Bij aankoop ontvangt u tijdelijk GRATIS een handige naaimachinetas t.w.v. € 49,99. Deze naaimachine is uitsluitend verkrijgbaar bij deelnemende SINGER® dealers!

NIEUW!

De eerste SINGER® naai- en borduurmachine met mySewnet™!
De SINGER® SE9185 is een perfecte machine voor wie graag naait én het borduren wil ontdekken. De machine heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en is bovendien de eerste SINGER® naai- en borduurmachine die is uitgerust met wifi. Breng een draadloze verbinding tot stand met mySewnet™ en er zal een wereld voor u opengaan! mySewnet™ is een groep Cloud-gebaseerde apps en services die ontworpen zijn om u te ondersteunen bij uw naaiwerk en creativiteit!

SINGER® Satijnsteekvoet

Cordon- en andere decoratieve steken worden perfect
getransporteerd dankzij de groef onder de naaivoet
Zeer geschikt voor applicaties, decoratief naaien
en versieringen op projecten.

VIND EEN DEALER

Bij onze dealers krijgt u altijd goed advies, een prima service en uitstekende vakbekwame service. En... er is altijd een dealer bij u in de buurt!

WILT U OOK DEALER WORDEN?

Droomt u ervan een eigen onderneming te starten? Of heeft u al een naaimachine- of creatieve shop en heeft u ambitie om een volgende stap te zetten? Lees dan hier verder.