PharmaHorse Reviews

: 8
100% Zou hier weer kopen

Relevantste positieve review

  2024-04-16
paardenvoedingssupplementen
Ik ben echt blij met de paardenvoedingssupplementen die ik bij PharmaHorse heb gekocht. De produc...Lees verder
laura

Review met meeste stemmen

  2024-01-22
Voedingssupplementen
Ik ben echt blij met de voedingssupplementen die ik heb gekocht bij PharmaHorse. De producten zij...Lees verder
rania

Reviews (8)

  (8)

 (0)

  (0)

  (0)

  (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    paardenvoedingssupplementen

    Ik ben echt blij met de paardenvoedingssupplementen die ik bij PharmaHorse heb gekocht. De producten zijn van topkwaliteit en hebben mijn paard echt geholpen. Ik vind het fijn dat de supplementen van hoge farmaceutische kwaliteit zijn en geen onnodige toevoegingen bevatten. PharmaHorse heeft een ruime keuze aan producten en ik vind het geweldig dat ze zo gefocust zijn op de gezondheid van paarden.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    voedingssupplementen paard

    Ik ben echt blij met wat ik gekocht heb bij PharmaHorse. De voedingssupplementen voor mijn paard zijn echt top en hebben hem echt geholpen. De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, en de klantenservice was super behulpzaam toen ik vragen had. De levering was snel en alles zat goed verpakt. Zeker weten dat ik in de toekomst weer bij PharmaHorse zal bestellen.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Voedingssupplementen paard

    Ik ben echt super blij met mijn aankoop bij PharmaHorse. De supplementen voor mijn paard zijn echt top van kwaliteit en hebben echt geholpen bij de gezondheid en conditie van mijn paard. De website is super makkelijk te gebruiken en de klantenservice heeft me heel goed geholpen met al mijn vragen. Ik zou PharmaHorse zeker aanraden aan andere paardeneigenaars.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Paardenvoedingssupplementen

    Oké, dus ik heb wat voedingssupplementen gekocht voor mijn paard bij PharmaHorse en ik moet zeggen dat ik echt blij ben met mijn aankoop. De website was super makkelijk te gebruiken en ik vond alles wat ik nodig had heel snel. De bestelling kwam ook snel aan, wat echt super was. Mijn paard lijkt de supplementen echt lekker te vinden, dus dat is een extra pluspunt! Ik ben echt tevreden met mijn ervaring bij PharmaHorse en zou het zeker aanraden aan andere paardeneigenaars.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Voedingssupplementen voor mijn paard

    Ik zocht goede voedingssupplementen voor mijn paard en ontdekte PharmaHorse. Ik was positief verrast door het ruime aanbod en alle handige info op de website. Bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Mijn paard lijkt nu veel energieker en gezonder, dus ik ben echt blij met mijn aankoop bij PharmaHorse.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Voedingssupplementen

    Ik ben echt blij met de voedingssupplementen die ik heb gekocht bij PharmaHorse. De producten zijn echt van goede kwaliteit en helemaal puur, zonder rare toevoegingen. Sinds mijn paard deze supplementen gebruikt, merk ik echt een verschil in zijn gezondheid en welzijn. Het bedrijf heeft duidelijk veel kennis en expertise, dat zie je terug in hun producten. En de service was ook top, mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Ik zou PharmaHorse zeker aanraden aan andere paardenliefhebbers die goede voedingssupplementen zoeken voor hun dieren.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    voedingssupplementen voor mijn paard

    Ik had echt een fantastische ervaring toen ik voedingssupplementen bestelde voor mijn paard bij PharmaHorse. De website was super makkelijk te gebruiken en had heel wat verschillende producten waaruit ik kon kiezen. Het bestellen ging vlot en mijn bestelling werd snel geleverd. De supplementen waren van topkwaliteit en hebben echt geholpen bij de gezondheid van mijn paard. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en zal zeker in de toekomst terugkeren naar PharmaHorse voor al mijn paardensupplementen.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    supplementen voor mijn paard

    Ik heb echt toffe supplementen gekocht voor mijn paard in die winkel en ik ben er echt heel blij mee. Mijn paard voelt zich veel beter sinds hij die producten gebruikt en ik zie echt een verschil in zijn gezondheid en vitaliteit. De klantendienst was ook echt vriendelijk en behulpzaam toen ik vragen had over welke supplementen het beste waren voor mijn paard. Ik zal zeker weer bij hen bestellen!


Anderen bekeken ook