Dineren op hoog niveau met Dinner in the Sky dankzij Sir Kwinten en andere topzaken: enkel voor foodies die durven Brussel
Al enkele jaren is dinner in ter sky een beproefd project om hoog in de lucht te genieten van menu's van topchefs. Binnenkort kan je hier terug van genieten in Brussel en later op het jaar ook in...
Restaurant Bien Soigné breidt uit met eigen minidelicatessenzaak: "Een droom die uitkomt" Antwerpen
Restaurant Bien Soigné is in het drukke winkelhart van Antwerpen een vaste waarde geworden. Omsingeld door de chaos van het centrum, maar de zaak zelf is het tegenovergestelde. Rust en kwaliteit...
Vandaag op je menu: chocolademousse-tiramisu
Nog geen plannen vandaag? Kruip dan de keuken in, want we gaan aan het bakken! Voor deze chocolademousse-tiramisu wil je tijd vrijmaken, en liefst ook een gaatje in je maag. Ideaal voor als je niet...
Michelin & Gault&Millau
Gault&Millau Culinary Innovators: dit zijn de award winnaars Kemzeke
Gault&Millau heeft op maandag 6 mei 2024 de winnaars van de “Culinary Innovators” Awards van dat jaar bekendgemaakt. De ceremonie, de zevende editie, werd gehouden bij de Verbeke Foundation in...
Hoofdinspecteur van Michelin Werner Loens gaat na 37 jaar op pensioen
Na bijna vier decennia van onzichtbaarheid en geheimhouding, is Werner Loens, de hoofdinspecteur van Michelin, klaar om de anonimiteit achter zich te laten nu hij zijn pensioen nadert. Gedurende 37...
Op bedevaart of culinaire ontdekking: het pittoreske Scherpenheuvel is de moeite waard Scherpenheuvel-Zichem
Scherpenheuvel-Zichem is een stad in de provincie Vlaams-Brabant aan de Demer en telt ongeveer 23 000 inwoners. De stad is met de basiliek van Onze-Lieve-Vrouw het drukst bezochte bedevaartsoord in...
Frisse start
Dit is de hack om het sap uit watermeloenen te persen
Als de temperaturen stijgen, zoeken we verkoeling in verfrissende snacks en drankjes. Watermeloensap bijvoorbeeld! Het idee om een watermeloen uit te persen lijkt misschien een lastige klus, maar het...
Fijne Moederdag: tijd om te relaxen met zelfgemaakte gezichtsmaskers met producten uit je keuken
Vandaag is het Moederdag en hoe kan je je mama beter in de bloemetjes zetten dan met een gezellige wellnessdag. Houd het budgetproof en ga voor homemade gezichtsmaskertjes vanavond. Je hebt telkens...
Less is more: wijnen met een lager alcoholpercentage zijn hip
In de wereld van wijn draait alles om genieten. Van de delicate aroma's tot de complexe smaken, elke slok vertelt een verhaal. Maar wat als wij je vertellen dat je van deze ervaring kunt genieten met...
Gezondheid
Studio Ambiance
Tips & tricks
Kookboek tips: deze leuke en unieke kookboeken mogen niet in je collectie ontbreken
Toevallig op zoek naar een origineel cadeau? Of wil je gewoon zelf eens stevig in de kooklectuur vliegen? Dan ben je hier op de juiste plaats. Wij tippen je vier kookboeken die misschien nog niet...
Vijf beautyfoods die onmisbaar zijn voor een stralende huid
Op 8 maart worden vrouwen wereldwijd in de bloemetjes gezet en is het International Women's Day. Dan staan we stil bij thema's zoals emancipatie, vrouwenrechten en solidariteit. Wij willen jullie...
Culinaire valkuilen met Pastinaak: vermijd deze fouten bij het kiezen van pastinaken
Ontdek de valkuilen die je moet vermijden bij het selecteren van pastinaken voor je gerechten. Leer waar je op moet letten om de beste pastinaken te kiezen voor optimale smaak en textuur.